STOLAR

Spider

Lekker stol med sving. Leverast i fleire tekstil og fargar.

Link til Top-Line:  www.top-line.dk

Orion Ørelappstol

Lekker, norskprodusert stol frå Sitwell. Leverast i ei mengde tekstil eller hud, fleire fargar. Leverast med kryssfot og sving. Velg svart eller alu. Stol leverast med eller utan vipp, etter ønske.

Link til Sitwell: www.sitwell.no

Orion lenestol

Lekker, norskprodusert stol frå Sitwell. Orion lenestol leverast både med og utan sving, i ei mengde tekstil eller hud. Fleire fargar. Fargeval og på bein. Med sving leverast stolen med kryssfot i svart eller alu. farga.

Link til Sitwell: www.sitwell.no

Tampa El.recliner

Kvilestol m/innebygd skammel. Leverast både som elektrisk og manuell og i 3 str. S /M/L. Leverast i fleire typar hud, tekstil og fargar. Fleire val og på treverk og sokkel.Recliner stol 8011

Kvilestol m/innebygd skammel. Stolen har manuell nakkepute som og kan brettast ned slik at stolen fremstår som med lav rygg.  Leverast i fleire typar hud, tekstil og fargar. Fleire val og på sokkel. Leverast både som elektrisk og manuel.

Produsent: Hjort Knudsen


Recliner stol 8005

Kvilestol m/innebygd skammel. Leverast både som elektrisk og manuell. Leverast i fleire typar hud, tekstil og fargar. Fleire val på type sokkel.

Recliner stol 8022

Kvilestol m/innebygd skammel. Leverast både som elektrisk og manuell.

8022 leverast og som stol med frittståande skammel. 
Begge leverast i 3 str. S /M/L.
Leverast i fleire typar hud, tekstil og fargar. Fleire val og på treverk og sokkel.

Jade LUX

Reclinerstol med integrert fotskammel. Rygg regulerast uavhengig av fotskammel. Regulerbar nakkestøtte. Jade Lux leverast manuell eller elektrisk m/2 motorer, og evt. med batteri. I tekstil eller hud, fleire typar og fargar. Treverk på arm eller heiltrekt i hud/tekstil. Fleire val på sokkel. 

Link til Jade Lux, og fleire stolar frå BD: www.bdmobel.com


Sunny

Kvilestol med frittståande skammel. Kan og leverast med integrert fotskammel, Sunny Lux. Regulerbar rygg og nakkestøtte. Sunny Lux kan og leverast elektrisk m/2 motorer, og evt. med batteri.  Leverast i tekstil eller hud, fleire typar og fargar. Treverk på arm eller heiltrekt i hud/tekstil. Fleire val på sokkel.

Link til Sunny, og fleire stolar frå BD: www.bdmobel.com

Ulrik kvilestol 3255

Kvilestol, leverast med eller utan skammel. Leverast i fleire typar hud, tekstil og fargar. Fleire val og på treverk og sokkel.

Jive reclinerstol

Reclinerstol, leverast i 2 størelsar, med manuell eller elektrisk regulering. Rygg regulerast uavhengig av fotskammel. Regulerbar nakkestøtte.

Leverast i fleire fargar, tekstil og hud.

Link til Jive, og fleire stolar frå Top-Line: www.top-line.dk

Country lav

Lenestol m/sving og lav rygg, regulerbar. Leverast med eller utan pall. Fleire tekstil og fargar. Samt i hud, svart og cognac.

Link til fleire stolar frå Top.Line: www.top-line.dk

Country høg

Lenestol m/sving og høg rygg, regulerbar. Leverast med eller utan pall. Fleire tekstil og fargar. Samt i hud, svart og cognac.

Link til fleire stolar frå Top.Line: www.top-line.dk

Swing

Moderne kvilestol med regulerbar rygg. Regulerbar og hevbar nakkestøtte. Leverast med eller utan pall. Fleire tekstilar og hud, fleire fargar.

Link til Swing, og fleire stolar frå Top-Line: www.top-line.dk

Duo

Kvilestol stol med regulerbar rygg. Regulerbar nakkestøtte. Leverast med pall. I svart hud, samt i tekstil: Topper Brun, Bella grå, Danny blå..

Link til Duo, og fleire stolar frå Top-Line: www.top-line.dk

Capri reclinerstol

Recliner stol med sving og gyng. Regulerbar nakkestøtte. Leverast i tekstil eller hud/pvc. Lagerførast i tekstil "Cannes Black" og "Cannes Sand", og i hud/pvc i svart og grå.

Link til Capri, og fleire stolar frå IMG: www.imgcomfort.com 

Ventura

Recliner stol med sving og gyng m/gyngestopp. Regulerbar nakkestøtte. Leverast i hud/pvc. 

Link til Ventura, og fleire stolar frå IMG: www.imgcomfort.com  

Elof 

Ein stol med lyftefunksjon! Stolen har to motorar, som gjer det mogleg å regulere fotstøtte og ryggstøtte kvar for seg.


Enjoy

Flott lenestol i retro look. Duntopp i seteputer. Leverast som stol,  pall og som 3-seter sofa. Leverast i fleire tekstil og fargar. Knappar i rygg kan velgast i kontrastfarge eller holdast i same farge som stol. Fargeval og på bein.

Link til Enjoy, og fleire stolar frå Top.Line: www.top-line.dk

Jane

Flott lenestol som leverast i fleire tekstil og fargar. Understell i svart metall. 

Link til Jane, og fleire stolar frå Top.Line: www.top-line.dk

Flora

Liten, lett og lekker stol med ekstra god sittekomfort. Leverast i ei mengde tekstilar og fargar. Velg med 4 bein (stol til høgre) eller svartlakkert understell i alu. (stol til venstre).

Link til Flora, og fleire stolar frå Top-Line: www.top-line.dk

Kaya

Liten, lett og lekker stol med ekstra samme gode sittekomfort som Flora. Leverast i ei mengde tekstilar og fargar. Velg med 4 bein eller svartlakkert understell i alu. Følg link under og sjå fleire bilder av Kaya.

Link til Kaya, og fleire stolar frå Top-Line: www.top-line.dk

Dixie

Ein klassisk og fin lenestol som og leverast som 2-setar. Kan og leverast med pall. Knappar i rygg kan velgast i kontrastfarge eller holdast i same farge som stol. Fargeval på bein. Dixie kan og leverast med metallbein / sving.

Link til Dixie, og fleire stolar frå Top-Line: www.top-line.dk

Utha 

Utha, god lenestol og enkel å flytte på. Leverast både med høg og lav rygg, og med eller utan pall. . Vist her med høg rygg.  Leverast i ei mengde tekstilar og fargar. Fargeval og på treverk.

Link til Lilje, og fleire stolar frå Top-Line: www.top-line.dk

 


Nico

Lekker lenestol med duntopp i sete og ryggpute. Leverast med eller utan pall, i ei mengde tekstil og fargar. Fargeval og på bein.

Link til Nico, og fleire stolar frå Top.Line: www.top-line.dk

Olivia

Flott, moderne lenestol med høg, regulerbar rygg. Leverast med eller utan pall, i ei mengde tekstil eller hud, fleire fargar. Fargeval på bein.

Link til Olivia, og fleire stolar frå Top.Line: www.top-line.dk


Cuba

Flott lenestol som leverast i ei mengde tekstil og fargar. Cuba fåast med eller uten naglar. Fargeval på bein. 

Link til Cuba, og fleire stolar frå Top-Line: www.top-line.dk

Carnella u/arm

Lekker stol u/arm. Duntopp i sete og ryggpute. Leverast i fleire tekstilar og i hud, fleire fargar. Fargeval og på bein.

Link til fleire stolar frå Top.Line: www.top-line.dk

Lisa 

Øyrelappstol, leverast med eller utan kappe. Med kappe kan den og leverast med sving. Leverast i fleire tekstilar og i hud, fleire fargar.  Fargeval på bein. Vist her saman med Mini pall m/oppbevaring.

Link til Lisa, og fleire stolar frå Top-Line: www.top-line.dk

Nina

Øyrelappstol med regulerbar rygg. Leverast med eller utan kappe. Med kappe kan den og leverast med sving. Leverast i fleire tekstil og i hud, fleire fargar. Fargeval på bein. 

Link til Nina, og fleire stolar frå Top-Line: www.top-line.dk


Flash

Flott, liten lenestol som ikkje tek så mykje plass. Leverast i fleire tekstil og fargar. Bein i tre eller metall.


Atlanta

Flott, liten lenestol som ikkje tek så mykje plass. Leverast i tekstil eller hud, fleire fargar. Val også på bein. Leverast med eller utan pall.  

Grace

Behageleg lenestol med høg rygg, nakkepute og lendepute i rygg. Leverast i fleire tekstilar og fargar. Leverast som sett, med pall. Kan og leverast utan pall.