Kontinentalsenger

Kontinental Jensen Signatur 2

Med soneinndelt Intro Pocket fjørsystem (12,5 cm) Liggeflate med stretch i alle retningar. Trekk på overmadrass kan takast av og vaskast. Finnast i 3 ulike fasthetsgrader: Medium, fast og ekstra fast. Vist med haudegavl Dione. Vist med nattobord Plania.

Link til Signatur Collection: www.jensen-beds.com/no

Kontinental Jensen Signatur 3

Med soneinndelt Intro Pocket fjørsystem (12,5 cm) Liggeflate med stretch i alle retningar. Trekk på overmadrass kan takast av og vaskast. Finnast i 4 ulike fasthetsgrader: Mjuk, medium, fast og ekstra fast. Fargeval på tekstil. Vist med haudegavl Dione, Add On lampe og Add On nattbord.

Link til Signatur Collection: www.jensen-beds.com/no

Kontinental Jensen Signatur 4

Med soneinndelt fjørsystem med Aloy 2,0 full progressiv fjørsystem (12,5 cm). Liggeflate i Jercy med superstretch. Trekk på overmadrass kan takast av og vaskast. Finnast i 4 ulike fasthetsgrader: Mjuk, medium, fast og ekstra fast. Fargeval på tekstil. Vist med haudegavl Portrait, Add On lampe, Add On nattbord og Sitt On sengebenk.

Link til Signatur Collection: www.jensen-beds.com/no


Kontinental Jensen Signatur 5

Med soneinndelt fjørsystem med Aloy 2,0 full progressiv fjørsystem    (14 cm). Liggeflate i Jercy med superstretch. Trekk på overmadrass kan takast av og vaskast. Finnast i 4 ulike fasthetsgrader: Mjuk, medium, fast og ekstra fast. Fargeval på tekstil. Vist med haudegavl Dione Dekor og nattobord Eikon.

Link til Signatur Collection: www.jensen-beds.com/no


Soulmate

Kontinentalseng 150x200 og 180x200 cm. Luxeriøs kontinentalseng med heilt trekk. Leverast med Smart Pocket innlegg og overmadrass i Tallaly latex 6 cm. Fargeval på tekstil. Vist med haudegavl Chesterfield.


Aura

Kontinentalseng 150x200 og 180x200 cm. Kontinentalseng med med Smart Pocket innlegg og overmadrass Supreme i Latex 6 cm. Fargeval på tekstil. Vist med haudegavl Chesterfield. 

Soul

Ei komplett seng med pocket underkjerne og ei 5 sone pocket på topp. Overmadrass i lateks 6 cm. Leverast i 150x200 cm og 180x200 cm. Vel liggefastheit medium eller fast. Vist her med vegghengt haudegavl.

Rubin

Ei komplett 3-lags kontinentalseng. 2 lag Pocket fjør i botnen, kombinert med eit progressivt fjørsystem på 18 cm og latex i polstring. Trensa overmadrass i 6 cm latex. Leverast i fleire tekstil, og i velour og i fleire fargar. Rubin leverast og som regulerbar seng.


Karma

Lagerførast, og leverast i 150x200 cm og 180x200 cm. Ei komplett seng med skum i underkjerne og pocketfjør i hovedmadrass. Kan og leverast med bonellfjør i underkjerne. Latex overmadrass! Leverast i 150x200 cm og 180x200 cm. Vel liggefastheit medium eller fast. Fargeval på tekstil.

Supreme

Supreme kontinentalsenga leverast også med delt trekk. Vel type pocket madrass med innlegg, 5-zone pocket /  Smart Pocket / Multipocket, etter kva fasthet og komfort som passar deg. Vel type overmadrass som vaskbar, fleire typar, eller luxeriøs trenset. Fleire fargeval på tekstilar, og fleire val på type understell. Bein eller sokkel. Supreme leverast også som regulerbar seng og som rammeseng.

Fleire senger frå Living Bed: www.livingbed.dk 

Unique kontinental

Kontinentalseng med skum i underkjerne og 5 sone pocket madrass. Vel liggefasthet medium eller fast. Overmadrass i 40 mm latex eller skum. Fleire val på bein. Vist her med Unique haudegavl. Unique leverast også som regulerbar seng og som rammeseng.

Fleire senger frå Living Bed: www.livingbed.dk  

Dream

Lagerførast, og leverast i 150x200 cm og 180x200 cm. Seng med pocketfjør. Leverast komplett med overmadrass og bein. Leverast i 150x200 cm og 180x200 cm. God kvalitet til ein rimeleg pris. Vist med haudegavl Chess.

Easy 

Ei kontinentalseng til fast lavpris!

Lagerførast, og leverast i 150x200 cm og 120x200 cm. Overmadrass i stretch tekstil, på heile 9 cm. Bonellfjør med god sidestøtte i både hovedmadrass og rammemadrass.