SPISEPLASSEN

Skovby SM27

Spisebord med plass til: frå 8 - 20 personar! Mål: 101x205-361 cm. Leverast med 3 ileggsplater som oppbevarast i bordet. Kan kjøpast inntil 3 ekstra ileggsplater. Leverast i fleire utførslar. Vist med spisestol #51. 

Sjå alle møblar frå Skovby: www.skovby.dk   

Skovby katalog 2023


Skovby SM33

#33 er eit rundt spisebord med eit smart utvidingssystem. Bordet er tilnærma rundt og når det er utvida. Ø123 - 149 cm Ileggsplatene er "gøymde" i sokkelen på bordet. (Sjå bilete under her.) Plass til frå 6 - 9 personar. Vist med spisestol #65.

Sjå alle møblar frå Skovby: www.skovby.dk 

Skovby katalog 2023

Casø 830

Spisebord Casø 830, 200x95 cm. Spisebordet har plass til heile 4 ileggsplater à 50 cm, og alle 4 kan oppbevarast i bordet! Casø 830 serien består av spisebord, Highboard og skjenk. Farge svart med messingdetaljer.

Sjå fleire møblar frå Casø: www.casoefurniture.dk 


Casø Langbord

Mål: 200x100 cm, utan ileggsplate. Bordet har plass til heile 6 ileggsplater à 50 cm! Du vel sjølv kor mange du vil bruke. 3 ileggsplater kan oppbevarast i bordet. Total lengde med 6 ileggsplater er 500 cm.

Sjå Langbord, og fleire møblar frå Casø: www.casoefurniture.dk

Elegance spisebord

Plankebord 200x90 cm. Tilleggsplate 50 cm. Elegance spisebord leverast og i 240x100 cm. Røkt eik/svart understell. Kan og leverast i kvitolja, naturolja og gråolja eik.

Sjå Elegance, og fleire møblar frå Casø: www.casoefurniture.dk 

Casø 120

Spisebord med butterfly uttrekk. Mål: 180(270)x90 cm. Delmassiv/finert utføring. Bordet leverast i svartbeisa samt i kvitolja, naturolja. Kvitolja utføring kan og leverast med platetopp i kvit høgtrykklaminat. Vist her med Peter spisestol. 

Sjå Casø 121, og fleire møblar frå Casø: www.casoefurniture.dk

Casø 121

Spisebord med butterfly uttrekk. Mål: 150(205)x85 cm. Delmassiv/finert utføring. Bordet leverast i svartbeisa samt i kvitolja. Kvitolja utføring kan og leverast med platetopp i kvit høgtrykklaminat. Vist med Esther spisestol og Casø 700 vitrineskap.

Sjå Casø 121, og fleire møblar frå Casø: www.casoefurniture.dk  

Terne

Eit spisebord i moderne design, heiltre eik. Leverast i fleire fargar på olje og fleire  storleikar. Kan og leverast med beisa understell.

Sjå Terne og fleire spisebord frå Torpe: www.torpe.no  

Tucan

Tucan 120 spisebord kan utvidast, og har plass til totalt 4 innleggsplater.  Spisebord leverast i fleire storleikar og oljar/fargar. 

Sjå Tucan og fleire møblar frå Torpe: www.torpe.no 

Verona spisesofa

Verona spisesofa leverast i fleire mål, med fleire typar armlene og i ei mengde tekstil og fargar. Val og på type bein og på farge. Vist her som 3-setar I4-G-I4.

Sjå Verona, og andre spisemøblar frå Top-Line: www.top-line.dk 

Hugin spisestol

Hugin spisestol har formstøypt skum, med innstøypte notzag-fjører. Fleire val på fargar i tekstil og skinn. Hugin har fleire val på understell. Den støypte konstruksjonen gjev stolen ein heilt unik sittekomfort og kvalitet.

Sjå Hugin og fleire møblar frå Torpe: www.torpe.no

Påfugl spisestol

Påfugl spisestol har formstøypt skum, med innstøypte notzag-fjører. Fleire val på fargar i tekstil og skinn. Hugin har fleire val på understell. Den støypte konstruksjonen gjev stolen ein heilt unik sittekomfort og kvalitet.

Sjå Påfugl og fleire møblar frå Torpe: www.torpe.no

Munin spisestol

Munin spisestol har formstøypt skum, med innstøypte notzag-fjører. Fleire val på fargar i tekstil og skinn. Hugin har fleire val på understell. Den støypte konstruksjonen gjev stolen ein heilt unik sittekomfort og kvalitet.

Sjå Munin og fleire møblar frå Torpe: www.torpe.no

Ravn spisestol

Ravn spisestol har formstøypt skum, med innstøypte notzag-fjører. Fleire val på fargar i tekstil og skinn. Hugin har fleire val på understell. Den støypte konstruksjonen gjev stolen ein heilt unik sittekomfort og kvalitet.

Sjå Ravn og fleire møblar frå Torpe: www.torpe.no 

Hauk spisestol

Hauk spisestol vert levert i fleire fargar i stoff, eller i svart italiensk skinn.

Vist her til Hauk spisebord i heiltre eik. Fleire val på farge på treverk. Hauk spisebord leverast i Ø130 cm med plass til inntil 4 innleggsplater, og Ø100 cm med plass til inntil 3 innleggsplater.

Sjå Hauk og fleire møblar frå Torpe: www.torpe.no

James spisestol

Leverast både med og utan arm. James med arm har val på 63 eller 67 cm høgde på armlene. Leverast i ei mengde tekstilar og fargar, samt i hud, alle fargar! Fargeval på bein. 

Sjå James, og andre spisemøblar frå Top-Line: www.top-line.dk

Annie spisestol

Annie leverast i 2 høger på rygg. "Høg" 100 cm eller "lav" 90 cm. Leverast i ei mengde tekstilar og fargar, samt i hud 60 - alle fargar. Fargeval og på bein. 

Sjå Annie og andre spisemøblar frå Top-Line: www.top-line.dk

Spisestolar frå Casø

Vist her, Peter spisestol. Casø har fleir modellar og utførslar av spisestolar. 

Sjå fleire spisestolar og andre møblar frå Casø: www.casoefurniture.dk

Birka spisestol

Birka spisestol leverast i fleire fargar. Torkelson har fleir modellar og utførslar av spisestolar.

Sjå Birka spisestol og andre møblar frå Torkelson: www.torkelson.se